055 – 355 02 62 info@goodvibesapeldoorn.nl

Pulzzz – IPL-ontharen

Geen tijd en zin om te scheren? Herkenbaar! Maar ook zeker niet langer nodig. Met de IPL-behandelmethode kun je definitief een einde maken aan steeds terugkerende haargroei op plekken waar je dat niet wilt.

Of dat ook zonder pijn kan? Dat klopt! We zullen wel eerlijk zijn en je niet gaan vertellen dat je er helemaal niets van voelt. Maar meer dan het gevoel van een elastiekje op je huid is het niet. Nou zijn er natuurlijk plekken op het lichaam waar je dat beter voelt dan op andere. Maar neem van ons aan: van alle bestaande methodes is IPL de minst pijnlijke met een definitief resultaat en Pulzzz maakt dit ook nog eens betaalbaar.

Betaalbaar? Bij Pulzzz kun je inderdaad voor relatief weinig geld een einde maken aan haargroei op ongewenste plekken. Dat komt doordat je bij ons niet een vast bedrag betaalt maar slechts €1,20 per flits. Zo’n flits behandelt ongeveer 10 cm2. En gedurende de behandelingen blijft er steeds minder haar over en betaal je dus steeds minder. Tot het moment waarop je alleen nog af en toe voor een onderhoudsbeurt komt.

Dus toch niet 100% definitief? In principe kunnen we niet zeggen dat er op de behandelde plekken ook na 10 jaar geen haar meer terugkomt. Want ondanks dat een eenmaal verwijderd haarzakje nooit meer terugkomt, kan het door invloed van bepaalde hormonen, veel testosteron of een haarzakje dat niet optimaal is bereikt, gebeuren dat er af en toe ergens weer een haartje tevoorschijn komt. En dat is waarom je gemiddeld nog één keer per 6 maanden terug zou kunnen komen voor een kleine onderhoudsbeurt.

Gratis okselbehandeling
Iedereen die besluit om zich definitief te laten ontharen en begint met de behandeling, krijgt de eerste okselbehandeling van ons cadeau!