055 – 355 02 62 info@goodvibesapeldoorn.nl

Zonnebanken

Het beste van het beste

Bij Good Vibes willen we alleen het beste van het beste. Dat betekent dat je bij ons alleen zonnebanken zult vinden van Ergoline, hét wereldwijde topmerk in zonnebanken.

Ergoline is onderdeel van de JK-Group, een toonaangevende leverancier op het gebied van wellness, lifestyle en gezondheidszorg. Met wereldwijd circa 350 mensen in dienst voert de JK-Group een succesvolle implementatie van o.a. de merken Ergoline, Wellsystem, Beauty Angel & DAYON.
Al meer dan 30 jaar staat het merk met het magenta logo voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit.

Onze banken

Fusion Spectra

€ 17,99 – 20 min.

Met de nieuwe Fusion Technology worden Activating Light en Beauty Light voor het eerst gecombineerd. Blue Activating Light LED’s bereiden de huid voor op het zonnen en intensiveren de bruiningsresultaten. Rode Beauty Light LED’s verzorgen de huid tijdens het zonnen en maken de bruining nog intenser. Het samenspel van de twee gecoördineerde lichtspectra maakt een bijzonder intensieve en mooie bruining mogelijk.

BlueVision

€ 16,99 – 20 min.

Voor de eerste keer ooit combineert Ergoline de nieuwste UV-technologie met de kracht van 120 Activating Light LED’s. Ontdek de Ergoline Prestige Bluevision! Blauw licht bereidt de huid voor op blootstelling aan de zon, wat resulteert in verbeterde pigmentatie en diepere bruiningsresultaten. Voor een direct zichtbaar WOW-effect.

LightVision

€ 16,99 – 20 min.

Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED’s verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresultaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

1600

€ 15,99 – 20 min.

De Prestige 1600 was de eerste Ergoline zonnebank die uitgerust was met Hybrid Performance, waarbij de sterkte aangepast kon worden aan het huidtype van de gebruiker. Dit betekent dat je zowel als beginnende als gevorderde zonner kunt genieten van een zeer luxe zonnebank met de beste bruiningsprestaties. Daarnaast bevat de zonnebank Beauty Light dat tijdens het zonnen zorgt voor huidverzorging, wat resulteert in een stralende teint en een zachte huid.